Qui som

Treballem per Sant Gregori

 

    Som un grup de persones diferents que ens presentem amb aquest objectiu: treballar amb vosaltres perquè el municipi esdevingui el recés de tothom que hi visqui, i ho farem de forma honesta i transparent. Hem demostrat que no defallim i que sempre hi som. Hem pensat en moltes coses i en molts aspectes de la vida del nostre municipi i hem intentat i lluitat per tirar-les endavant.

    La gent d’Esquerra volem continuar contribuint a millorar la vida del nostre municipi i estem convençuts que ho hem de fer des del Govern. A Sant Gregori governa el mateix projecte polític des de fa 28 anys!!, i és necessària ja una ALTERNANÇA que faci que entrin noves idees i nova gent, per afrontar amb il·lusió i energia els reptes que el nostre poble té i els projectes que necessita.
   Som molt conscients que ens tocarà viure una situació complicada tant a nivell social com a nivell econòmic, però la nostra proposta es basa en la innovació, l’esforç, la tasca ben feta i la il·lusió. Sabem que sobretot caldrà fer èmfasi en l’optimització de recursos, i creiem que venen temps de promoure la cooperació: entre municipis, entre les entitats i entre els diferents col·lectius (joves, gent gran…).
    Durant aquests darrers anys, el grup d’Esquerra ha participat activament en la gestió municipal i en la vida associativa. Sabem què és un ajuntament per dins, i vivim i col·laborem amb les entitats del nostre poble. Per això, el que oferim des d’Esquerra és il·lusió i treball, però també experiència.
Equip

 

1. Josep Vidal Fàbrega

Estic caJOSEPsat amb la Judit amb qui tinc tres fills: la Tuies, l’Afra i en Grau. Tinc 41 anys i m’he especialitzat en educació i economia social. He estat Conseller Comarcal de Cultura i Turisme i sóc regidor de l’Ajuntament de Sant Gregori des del 2003.

Volem anar més enllà i fer de Sant Gregori un poble acollidor, actiu i obert a la natura!

 

 

2.Enric Forés Reverté

foresVisc a Sant Gregori, estic casat i tinc tres fills. Dirigeixo una empresa distribuïdora de productes relacionats amb el gas i estic vinculat a diverses organitzacions de Sant Gregori entre elles, l’Ateneu, l’ANC i el Club de Tennis. Sóc militant d’ERC.

Vull per al meu poble transparència en la gestió, que sigui participatiu i que treballi per la independència del nostre país.

 

3.Cristina Ribas Casademont

crisTinc 27 anys i sóc advocada especialista en noves tecnologies amb despatx propi a Sant Gregori, on he nascut i visc.

Vull treballar per un poble que promogui el comerç local.

 

 

 

4 .Susanna Garcia Senen

SusannaTinc 41 anys. Estic casada i tinc dos fills: la Carla i en Jordi. Treballo d’administrativa en una entitat social i en el meu temps lliure estudio un grau d’Educació Social per la UOC.

M’agradaria que el nostre poble tingués unes AMPA actives, participatives, impulsores i que siguin una de les veus de la comunicat educativa de Sant Gregori.

 

 

5. Joan Fuentes Amate

joan fVisc a Sant Gregori i tinc 45 anys. Treballo com a tècnic administratiu en una assessoria. Estic casat amb la Magda Vilà i tenim dos fills: l’Aina i l’Aleix. He estat 4 anys a l’AMPA de l’escola i actualment a la junta del Club de Bàsquet Sant Gregori.

M’agradaria que creéssim una zona esportiva moderna i ben equipada.

 

 

6. Mercè Pibernat Carreras

mercé PTinc 48 anys. Estic casada amb en Jaume i tinc tres filles: la Cristina, la Mariona i la Paula. Visc a Sant Gregori, sóc diplomada en Empresarials i graduada en ADE i treballo a l’administració i serveis de la Universitat de Girona.

M’agradaria que el nostre poble tingués un Ateneu Popular, cultural, lúdic i formatiu per als joves i obert a tothom.

 

7.Pepita Casals Moros

pepitaSóc administrativa Jubilada, tinc 64 anys i visc a Sant Gregori amb l’Esteve.

M’agradaria promoure el voluntariat per ajudar principalment la gent gran en les seves necessitats de salut, lleure i mobilitat.

 

 

8. Manel Galan Requena

manel gTinc 19 anys. He estudiat a l’escola Agustí Gifre i a l’Institut Narcís Xifra. Actualment estic cursant Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Visc a la urbanització Soler i Patel i formo part de la comissió de festes de Sant Gregori.

Vull un poble on els joves tinguem els nostres espais i les nostres idees es tinguin en compte.

 

 

9. Santi Viñas Marro

santiVisc a Sant Gregori amb la Cuncep i els nostres fills, en Jaume i l’Alba, que van a l’escola Agustí Gifre. Treballo com a assessor especialitzat en innovació i tècnic de processos. Aporto al projecte la meva experiència i formació com a Tècnic Ambiental.

Vull un Sant Gregori sostenible per deixar a les generacions futures.

 

 

10. Josep Maria Pascual Gil

josep M PVisc a Sant Gregori. Estic casat amb l’Anna i tinc una filla, la Lídia, de 12 anys.

¡Viu l’esport!

 

 

 

11. Mònica Planas Oliveras

mònicaTinc 42 anys i visc a Can Motjé del Veïnat de la Vileta de Cartellà amb la meva parella, l’Àngel, i les nostres dues filles, la Laia i la Mireia. Treballo d’administrativa a l’Ajuntament de Madremanya. Sóc membre de la junta de l’AMPA de l’escola i de la junta de l’AFA de l’institut.

Vull centres educatius de qualitat per un millor futur pels nostres fills.

 

12. Carles Martín Valls

carlesHola sóc en Carles estic casat amb la Marta i tinc dos fills.

Estimo el lloc on visc i vull un poble creatiu, dinàmic i amb un bon futur per tothom.

 

 

 

13.  Felip Puig Tixé

FelipVisc amb la meva parella i els meus dos fils a Can Replans del barri de l’Església. Tinc 43 anys, sóc advocat i tinc despatx propi a Girona.

Sempre he estat vinculat al bàsquet, com a jugador, entrenador, i també col•laborant com a coordinador del Club de Bàsquet Sant Gregori.

M’agrada l’entorn del poble i la gent que hi viu, però he de reconèixer que tinc passió pel mar i per navegar a vela, encara que hagi de sortir de Sant Gregori per poder-ne gaudir.

14. Anna Casadevall

annaVaig néixer a Sant Gregori, al Sindicat. Sóc llicenciada en Ciències Químiques i professora de secundària.

Visc al carrer Abellerols amb en Lluís i els nostres tres fills: en Pau, en Bru i en Lluc. Estic molt contenta de formar part d’aquest projecte i treballar per un Sant Gregori més acollidor, obert i participatiu.

 

 

15. Pau Masià Estellé

pauVisc a Taialà, casat i amb dos fills. Treballo com a funcionari del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Com emprenedor dedico el meu temps a la formació de professionals i a la assessoria de empreses. Gaudeixo ajudant a les persones i somnio amb un poble que ofereixi als nostres fills,  els espais, les eines, i els mètodes pedagògics més adequats, per encarar el futur canviant amb més garanties d’èxit personals.

 

16. Núria Sagrera Auñón

nuriaTinc 44 anys. Estic casada i tinc dos fills. Treballo d’administrativa a Girona. Vivim molt a gust a Sant Gregori i valorem molt el seu entorn. Això fa que m’impliqui a participar en nous projectes de futur, especialment en tots aquells que millorin l’àmbit social del nostre poble.

 

 

17. Xavier Enríquez García

enriqueTinc 38 anys. Vaig néixer i viure a Salt i ara visc a Sant Gregori, amb la meva dona Eva i la meva filla Abril. Treballo a l’editorial Santillana, visitant mestres cada dia.

M’agradaria viure en un poble que es preocupés per la formació contínua d’infants, joves i adults.

 

 

18. Roser Pararols Vidal

roserTinc 36 anys. Vaig néixer i visc a Sant Gregori, amb en Jordi i les nostres filles: la Maria i la Lola. Vaig estudiar filologia catalana i dret, i sóc tècnic a l’administració.

M’agradaria aportar el meu granet de sorra per aconseguir un poble encara millor.

 

 

 

19. Laia Vidal Fàbrega

laiaVaig néixer a Sant Gregori, a Can Baldiret, on encara hi visc. Estic acabant la carrera de farmàcia a Barcelona. Des de fa 6 anys estic implicada en la comissió de festes de Sant Gregori i he estat vinculada a l’escoltisme des del 7 anys.

 

 

 

20. Ignasi Auquer

IgnasiEstic casat i tinc tres fills. Visc al carrer de la Bruguera de Sant Gregori. Sóc Llicenciat en Químiques i actualment treballo com a professor en un centre d’educació secundària.

 

 

 

 

21. Florenci Teixidor

florenciTinc 78 anys i he nascut a Sant Gregori. Estic jubilat i actualment, entre altres coses, m’ocupo de treballar l’hort. Sóc militant d’ERC i primer president de la secció local d’Esquerra Republicana de Sant Gregori.

Des de l’Ajuntament donarem suport a les necessitats de salut per a les persones més grans de 70 anys.