Propostes per Sant Gregori d’ERC

Aquí trobareu totes les propostes (mocions) que hem presentat a l’Ajuntament i amb el seu resultat

 

PlensMocionsResultatsEstat actual 
13 de març de 2017Moció sobre beneficis fiscals de l'IBI de les autopistes de peatgeLa CUP consida que també s'ha de lluitar contra les renovacions de les concessions. Els vam respondre que, precisament, a aquest punt ja fem referència a la moció.

PDeCAT: van destacar que, per Sant Gregori, la supressió d'aquests beneficis representaran uns 170.000€ d'ingresos disponibles pel pressupost del 2018​, i durant aquest any quedaran al romanent.

14 de novembre de 2016Reubicació de les parades del centre de Sant GregoriRebutjada amb els vots de CiU i abstenció de la CUP.
parada-bus
12 de setembre de 2016Recolzament la la proposició de llei del Parlament sobre reparació jurídica de les víctimes del franquisme.Aprovada per unanimitat
11 de juliol de 20161. Proposta sobre salari mínim de 1000€/m per treballadors de l'Ajuntament i contractes.CiU es va abstenir i la CUP va votar a favor.
2.Moció per modificar criteris de concursos i que valori més empreses del municipi.CiU i CUP van votar en contra. No s'aprova.

pymex
3.Moció sobre les fotos dels alcaldes franquistes exposades a la sala de plens.CIU s'absté i CUP vota en contra. S'aprova
4. Moció per eliminar barreres arquitectòniques en l'accés a 1r pis de l'edifici de l'Ajuntament per a discapacitats.Es va votar a favor per unanimitat abans però, CiU va dir que votarien a favor si s'acceptava que fossin unes obres de cares al futur.
9 de maig de 20161.Proposta de campanya sobre sensibilització de propietaris d'animalsLa vam retirar atès que a la junta de portaveus se'ns va mostrar els díptics que s'han editat per aquesta campanya. Com que ja s'està treballant el tema vam considerar que el millor era retirar la moció tot i que estarem pendents de la campanya que s'endegui.L'ajuntament té preparats uns díptics que ja ens ha facilitat
2.Petició d'arranjar el terra del pati de l'escolaNO APROVADA. L'equip de govern va votar-hi en contra tot i reconèixer-nos que és cert que la comissió de patis encara no s'havia reunit mai per tractar el tema.
15 de març de 20161. Proposta Felip VI persona non grata
(a l'enllaç les dues propostes presentades el 15/3/2016).
APROVADA per unanimitat. Vam declarar al rei Felip VI i a la seva família persones non grata a Sant Gregori. Els motius els trobareu en l'enllaç.
12814488_863349630460744_136597135063140838_n (1)
2. Proposta de subvencions a entitats més transparent i participatiu.NO APROVADA, CiU hi vota en contra i la CUP s'absté.transparencia-600x3301En el ple del 9 de maig, ,l'equip de govern va dir que aquella setmana es reunirien amb les entitats. Seguirem pendents.
11 de gener de 20161.Peticio cessio espai per jovesNO APROVADA. Vam demanar un espai municipal per als joves com a local social i lúdic que afavoreixi la cohesió social i l'oci al municipi. . És una proposta que genera molts dubtes a l'equip de govern.
2.Petició mes fons per bibliotecaNO APROVADA. Vam demanar que es destinessin més recursos per millorar les instal·lacions i arranjar material malmès de la biblioteca municipal.


10795795923_9715f4a2a0_b
3.Cessions biblioteca APROVADA. Vam demanar que s'oficialitzés un document per les donacions de fons a la biblioteca. . No obstant, primer s'haurà d'aprovar la normativa específica de donacions de l'Ajuntament.
9 de novembre de 20151. Moció garantia +55APROVADA Moció de suport a les persones majors de 55 anys desocupades. Sí de CiU, abstenció de CUPDesocupats
2.Moció Pobresa energètica.APROVADA. Moció sobre la pobresa energètica: Sí de CUP, abstenció de CiU.
14 de setembre de 20151. Tres propostes SÍ a que es requereixi al propietari d'una finca viver amb materials abandonats. D'aquesta manera evitarem més perjudicis pel medi ambient. Ja s'ha procedit a requerir el propietari de la finca-viver amb materials abandonats i contaminants. No obstant, de moment tot segueix igual.
SÍ a augmentar la freqüència del bus: 1 bus cada 30' (matí) i 1 bus cada hora fins les 20:30h (tarda). És una manera de promoure l'ús del transport públic i que beneficia aquells veïns que treballen a Girona.

Bus
A partir de setembre (dia a concretar) s'incrementaran els horaris de bus. S'incorporaran els que s'oferien a l'enquesta més els que els participants van demanar en l'apartat "observacions". Els costos els assuira la Generalitat.
SÍ a crear una ruta o desviació directa fins al CAP de Taialà. És el 1r pas d'una reivindicació de molts veïns. Cap taialàAl final ATM refusa la desviació a Taialà.
SÍ a emetre per Ràdio Sant Gregori les sessions del Ple i amb difusió a la web. Així promourem la participació ciutadana de tots els que no puguin seguir els Plens presencialment, i també afavorirem la transparència en la gestió del nostre Consistori. PleL’equip de govern ens va fer dues propostes tècniques fruit d’un estudi demanat al tècnic municipal de la ràdio. Nosaltres vam decidir aquella que consideràvem tècnicament més viable i aquella que era més econòmica. Tots els grups vàrem coincidir en la preferència.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website