Per assegurar-nos una Festa Major sense violències masclistes o LGBTI-fòbiques

Benvolgudes i benvolguts,

Compartim amb vosaltres la moció que hem presentat avui a l’Ajuntament per debatre en el Ple del proper dilluns 8 de juliol.

Assumpte: Protocol d’actuació contra les violències masclistes i LGBTI-fòbiques que preveu la instal·lació del punt lila a la Festa Major de Sant Gregori i una formació als membres de l’organització.

Demanem:

1. Que es dugui a terme al més aviat possible la jornada formativa als membres de les comissions de festes de Sant Gregori, Ginestar i Cartellà que, atès que encara no s’ha fet.

2. Que l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil es pugui adherir al protocol i se’ls ofereixi formació prèvia i contínua en aquesta matèria atès el nombre i diversitat d’esdeveniments en els que tenen presència i actuen.

3. Que es doni compliment íntegre a la moció que vam presentar al maig del 2018  arrel de la sentència del cas “La Manada”, en la que demanàvem que:

a) s’ampliï l’àmbit d’aplicació del protocol a la resta d’actes i espais d’oci lleure municipals;

b) que es formi en perspectiva de gènere i violència masclista a totes i tots els treballadors municipals; i,

c) que es duguin a terme jornades i esdeveniments de formació i/o divulgació a nivell municipal amb matèria de violència sobre les dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website