Nova promoció Habitatges de Protecció Oficial

El dilluns 21 de gener es van aprovar les bases d’adjudicació de l’última fase dels Habitatges de Protecció Oficial al sector de Can Serra.

ERC Sant Gregori ha demanat reiteradament que es posés en marxa aquesta darrera fase i, justament ara que s’acaba la legislatura, l’equip de govern del PdCAT hi ha començat a treballar.

D’altra banda i paral·lelament, també hem insistit amb què una part d’aquests habitatges fossin en règim de lloguer. Doncs, de ben segur que moltes persones interessades en aquests habitatges no podran fer front a la paga i senyal de 40.000€ que requereixen les bases d’adjudicació; o bé, perquè aquesta és la seva opció per accedir a un habitatge.

L’equip de govern no va acceptar aquestes peticions argumentant que “aleshores hauria de ser l’Ajuntament que s’encarregués de la gestió d’aquests lloguers” (sic.).

Actualment l’Ajuntament ja disposa d’un estudi (a partir de les enquestes sobre habitatge que es van realitzar al municipi) que evidencia, entre altres coses, el que anem anunciant:

  • Hi ha molta gent jove que es vol quedar a viure a Sant Gregori;
  • Hi ha poca disponibilitat d’Habitatge de Protecció Oficial;
  • Falta més oferta d’Habitatge de Protecció Oficial i, especialment, en règim de lloguer;
  • Cal apostar pel lloguer assequible; i,
  • Es disposa de molts habitatges destinats a un determinat segment de població (persones adinerades)

En qualsevol cas, des d’ERC Sant Gregori seguirem insistint i treballant per tal que al nostre municipi hi tingui cabuda tothom qui hi vulgui viure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website