Mala planificació en les obres als vestidors de la piscina

Una vegada més, l’equip de govern del PDeCAT ens ha demostrat la falta de previsió en l’execució d’obres al nostre municipi.
En la junta de govern del passat 7 de maig, es va acordar prorrogar el termini per l’execució de l’obra d’ampliació dels vestidors de la piscina municipal.
L’argument és que l’empresa adjudicatària ha comunicat que no pot dur a terme l’execució material de l’obra en el termini d’un mes i una setmana.
Per tant aquesta obra s’executarà passat l’estiu, un cop hagi finalitzat la temporada d’obertura de la piscina!
Com és possible que en 8 mesos, des de la finalització de la temporada passada, no s’hagi començat a pensar en la remodelació tan necessària dels vestidors de la piscina?
Uns vestidors que tal com se’ns va confirmar en aquest darrer ple del mes de maig, necessitaran aquesta mateixa temporada una despesa en manteniment, pintura i sanitaris.

Es a dir, una despesa innecessària de diners públics fruit d’una mala planificació de les obres de reforma dels vestidors de la piscina.

Així doncs, els usuaris de la piscina municipal, enguany no podrán gaudir d’uns renovats vestidors, tot i que l’obra ja està adjudicada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website