Moció referent als beneficis fiscals de l’IBI de les autopistes de peatge

Fins al 31 d’agost de l’any passat la companyia Abertis gaudia d’una excepció fiscal del 95% de l’IBI (impost municipal de bens immobles) per part del Govern central en els trams de l’AP7 que passa per els nostres pobles. Un dels municipis afectat per aquesta exempció és Sant Gregori, juntament amb molts altres pobles veïns com Sarrià de Ter o Salt. Es calcula que si Abertis abona el 100% de l’IBI, suposaran per Sant Gregori uns ingressos de 170 mil euros addicionals i per fer efectiu el recapte del 100% de l’impost el XALOC iniciarà les gestions amb l’empresa concessionària. Per una altra banda, en aquesta moció que vam presentar, vam exigir que no s’haurien de  renovar les concessions de les autopistes de peatge més enllà dels terminis establerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website