Precs i preguntes D’ERC al ple de gener

– Sobre el soroll excessiu del pavelló passades dels 22:00: vam preguntar si l’Ajuntament havia dut a terme alguna actuació. Van respondre que van requerir a l’empresa per tal que baixés el volum de la música.
– Vam demanar que s’il·lumi el pas de vianants de la sortida del poble direcció Girona: en són conscients i han d’acabar de determinar quin sistema col·locar (es va posar d’exemple col·locar un semàfor intermitent)
– Sobre el panell publicitari dels comerciants: diuen que encara queda pendent col·locar-hi el 2n panell, que el reglament d’ús del panell encara no està elaborat i en alguna activitat cultural de l’Ajuntament els comerciants també hi han col·laborat.
– Sobre el prec amb relació a la millora de la ventil·lació del pavelló, vam preguntar si s’havia pogut dur a terme un estudi per utilitzar les plaques solars. Ens van respondre que havien demanat pressupost però que encara no tenien res.
– Vam demanar quan es preveuria millorar l’accés a la 1ª planta de l’Ajuntament, atès que es preveuen millores en l’enllumenat dels edificis (ex: ajuntament, escoles) però cap destinada a eliminar barreres arquitectòniques. Van reiterar que per a ells no és una qüestió prioritària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website