Demanem la reubicació de les parades de bus del centre de Sant Gregori

Aquesta és la situació que es viu a Sant Gregori cada dia i cada hora en dies laborables, amb motiu de la situació de les parades del bus a les ubicacions actuals. L’entorpiment de la circulació dels vehicles i el perill que suposa que els viatgers baixin del bus a la via de Sant Gregori que més tràfic suporta, són els motius que ens van portar a presentar una moció al darrer ple, per a reubicar aquestes parades en els laterals existents direcció Girona, però amb els vots en contra de CiU i l’abstenció de la CUP, seguiran ubicades en el seu lloc actual.
Aquesta és una problemàtica llargament comentada pels veïns del municipi, però sembla que per a l’equip de govern de CiU hi ha altres prioritats.

15025434_1040110272784678_1588767625829018330_o-1

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website