El Diari de Girona es fa ressó de les nostres demandes sobre els nous horaris de bus

El grup d’ERC a Sant Gregori s’ha mostrat satisfet pel fet que l’Ajuntament del municipi hagi anunciat que des d’aquesta setmana la població disposarà de nous horaris en la línia d’autobusos entre Sant Gregori i Girona. «Sense cap mena de dubte, una bona notícia per als veïns i les veïnes del municipi», ha valorat el grup. Tot i això, el partit republicà ha avançat que seguirà treballant per millorar els horaris i els trajectes. «Seguirem insistint perquè, en determinats horaris, el bus faci una petita desviació per apropar els veïns i les veïnes al CAP Doctor Joan Vilaplana de Taialà», ha reclamat el grup.
ERC ha recordat que l’ampliació que es fa efectiva des d’aquesta setmana s’ha dut a terme arran «d’una proposta que el grup municipal d’Esquerra va presentar al ple del mes de setembre del 2015. Una petició feta insistentment pels usuaris i que va ser aprovada per la resta de grups municipals». Així mateix, la formació ha subratllat que ERC ja havia plantejat en l’anterior mandat més freqüències en la línia de bus malgrat que, de manera sistemàtica, l’equip de govern ho havia refusat.
El partit republicà també ha insistit que en el procés participatiu vinculat a les millores per fer al servei de bus «la informació que donava l’Ajuntament per participar-hi havia estat escassa». «Vam aconseguir que s’allargués el termini per fer-ho en línia i presencialment», tot i que «l’equip de govern no va voler fer una senzilla bustiada» al municipi, ha conclòs ERC.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/09/13/erc-sant-gregori-segueix-reclamant/803824.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website